MENU

Mijn naam is Irmy, een goedlachse fotografe van zesentwintig jaar.
In september 2015 besloot ik om in Antwerpen te gaan studeren en daar ben ik uiteindelijk mijn hartje verloren. Ik ben iemand met een eigen visie op de wereld en dit probeer ik over te brengen in mijn werk. Mijn stijl kun je beschrijven als 'spontaan, vrolijk en eenvoudig'. Ik ben een enorme voorstander van natuurlijke en spontane beelden. De rest komt vanzelf!

De interesse in fotografie is er altijd geweest. Mijn grote muze was/is mijn opa. Ik wilde elk moment dat we samen hadden 'bevriezen' en herbeleven. Hij geloofde altijd dat ik talent had en was mijn vaste supporter. Ik nam foto's van hem tot zijn laatste adem. Nu leeft hij verder in mij & gaat hij overal met me mee als beschermengel.

Ik was altijd haantje de voorste om elk moment vast te leggen. Iedereen die ik liefhad moest eraan geloven. Al snel maakte ik van heel de buurt portretten, familiefoto's en werd ik zelfs uitgenodigd op huwelijken, feestjes en bedrijven om daar mijn hartje op te halen met mijn creatieve hersenpan.

Nu, enkele jaren later kan ik mij geen leven meer voorstellen zonder fotografie. Ik kom op plaatsen waar ik het bestaan niet van afwist en ontmoet bijna dagelijks nieuwe mensen.
Tijdens mijn opleiding fotografie kreeg ik wekelijks opdrachten om uit mijn comfort-zone te komen. In mijn studententijd kreeg ( en greep) ik regelmatig unieke kansen om mijn portfolio uit te bouwen en daardoor weet ik nu precies wat ik graag fotografeer. Daarnaast heb ik ook een opleiding 'weddingplanner' gevolgd om mijn 'technische' achtergrond over trouwen wat bij te schaven. Ik wil veel meer zijn dan de 'fotograaf'. Ik wil jullie leren kennen en jullie verhaal vertellen. Ik wil een connectie voelen en niet 'gewoon op de knop drukken'. Ik wil dat jullie genieten van het moment met elkaar, maar ook blij zijn dat ik erbij ben.
Kortom: mensen gelukkig maken , hen een fijne dag bezorgen en laten zien hoe mooi ze zijn. Kan ik dat ook bij jou?

Genoeg over mij ; let's grab a coffee !

Eva Daeleman & Stijn Heymans

11-11-2019
'Lieve Irmy, met je grote hart en je brede glimlach. Wat heb je onze mooiste dag nog mooier vastgelegd. Ons hart bonst bij het zien van de foto's, het water komt weer hoog te staan ;-) Die gestolen momenten in een dag vol emoties, zo sereen gefotografeert. De joy in de plaatjes, alsof we de dag opnieuw beleven. Jij zorgde voor nog meer zon op de laatste zomerdag. Krachtig vrouwke met pit, humor én skills. De manier waarop je de foto's aflevert is zo origineel, zo jij. Een prachtige herinnering om te koesteren.
Hebt ge de website www.topvrouw.be al overwogen?

We love you Irmy , we do !
xo
Eva en Stijn'

Ellen & Michiel

08-07-2017
'Niets dan lof over Irmy als onze huwelijksfotografe. Aangezien we geen "klassiek" trouwfeest hadden, wilden we dat onze foto's die dag goed in beeld brachten. Geen klassieke foto's waarbij we op een bankje zaten of naast een auto staan, maar "in the moment captures".

Ontzettend leuk om mee samen te werken, de gave om ons op ons gemak te laten voelen & mooie foto's te nemen van mensen die echt niet gewend zijn om voor de camera te staan. Deze foto's zijn voor ons de perfecte herinnering en weerspiegeling van onze mooiste dag & dat hebben we zeker aan Irmy te danken.

Goed op voorhand vastleggen is de boodschap, want ik ben zeker dat ze de komende periode stampvol geboekt zal zijn! '

Liefs,
Ellen en Michiel

Annekien & Michiel

28-09-2019
'Michiel en ik hadden al snel een idee van hoe ons huwelijk er uit zou zien. Een fotograaf zoeken die helemaal binnen dat plaatje paste, bleek daarentegen minder eenvoudig dan gedacht – tót het allereerste koffietje dat we met jou dronken. Vanaf dat moment, was het voor Michiel en mij een klare zaak dat we jou er graag bij zouden hebben als fotografe. We waren er meteen van overtuigd dat je 100% zou passen in het kleine gezelschap waarmee we 4 dagen in Toscane zouden vertoeven. En wat een fantastische keuze was dat. Zelden heb ik iemand gezien met zoveel passie en gedrevenheid. Za-lig om te zien hoe je opgaat in je werk en er alles aan doet om de allermooiste foto’s te maken. Je legt de juiste momenten vast, brengt pit in de zaak, en regelt praktisch de hele boel. Met een enthousiasme dat u eigen is, krijg je iedereen – van de kleinste telgen tot de tachtigjarigen – aan het lachen voor je lens. Het was een genot om je erbij te hebben, Irmy. En het feit dat we in no-time enkele foto’s doorgestuurd kregen om melig bij weg te kwijnen, maakte het enkel beter '

Laura & Pieter

06-05-2018
' Lieve Irmy,
Na het bekijken van eerder werk van jou, lagen onze verwachtingen hoog, ontzettend hoog. Je bent er afgelopen zaterdag in geslaagd om onze hoge verwachtingen te overtreffen!
Jij hebt mee de sfeer op ons feest bepaald! Geen stijve bedoeningen! Gewoon lachen, vrolijk zijn maar vooral genieten! Iedereen genoot van jouw spontaniteit en vrolijkheid! Jij gaat héél ver voor de ‘perfect picture’. Het is een plezier om jou aan het werk te zien. Uiteraard ben je als koppel heel erg benieuwd naar het eindresultaat maar is het vaak lang wachten op de foto’s. Niet bij jou... We waren nog niet wakker en kregen al heel wat prachtige (nog zacht uitgedrukt!) beelden omdat het bij jou zo hard kriebelde om na een ontzettend lange dag van meer dan 16u fotograferen toch nog wat langer door te werken. Dat noemen wij passie voor het vak! Wij kunnen jou niet genoeg bedanken... Voor altijd een heel speciaal plekje in ons hart!

Liefs, Pieter en Laura '

Recensies ♡

23-07-2017 // Bram & Katrijn
'Irmy, iemand zoals jij kom je zelden tegen. Zo vrolijk, goedlachs, positief ingesteld, meelevend, energiek... En als kers op de taart een ongelofelijk getalenteerde meid met enorm veel ambitie. Dat vertaalt zich in onvoorstelbaar mooie, échte foto's. Niets geforceerd, niets geposeerd, maar echt en uniek! We prijzen ons gelukkig dat jij erbij kon zijn op onze Vineyard Wedding in Barcelona. De ambiance zat er meteen in. Maar vooral omdat je dé momenten hebt kunnen vastleggen.
Je ziet ze, voelt ze, beleeft ze, het zit in je!
Die momenten die voor ons in een fractie van een seconde voorbij zijn, maar door het oog van de lens en één enkele klik dankzij jou visie vertaald worden op unieke foto's. Foto's die we voor de rest van ons leven kunnen bijhouden om onze dag te blijven koesteren.

Meer dan dank je wel voor deze fijne, unieke samenwerking. Dankzij jou was onze dag meer dan geslaagd.

Op zoek naar een topfotografe? Zoek niet langer, je hebt ze gevonden!'

Veel liefs,
Katrijn en Bram

Dorien & Nigel

10-05-2018
'Een geslaagde trouw hangt af van 101 factoren. Een fijne locatie, een streepje zon, happy gasten, mooie woorden, lekker eten, een (over) volle dansvloer én een goeie fotograaf. Eentje die je erbij wilt hebben. Die je geruststelt, van bij het ontbijt tot na de openingsdans. Die je laat lachen, dansen en springen. Alles voor dat perfecte shot, toch? ;-) Irmy's gave? Ze legt de dag vast zoals jij 'm ziet. Amper 16 uur na ons ja-woord volgden de eerste foto’s. Drie dagen later beleefden we elk moment opnieuw. Haarscherp. Merci Irmy, voor elke klik. Topvrouw!'

Federico & Noëmi

09-08-2019
'Wat een fenomenaal gedreven, talentvolle en sociale fotografe! Wij namen Irmy mee op ons Italiaans avontuur, beste beslissing ooit. Irmy mengde zich direct in de groep, stak iedereen aan met haar eindeloos enthousiasme en ging all-in (lees: 2 nachten niet geslapen om de foto's van de dag voordien te bewerken). Het resultaat = WAUW WAUW WAUW. Niet twijfelen: destination wedding boeken en Irmy mee in je koffer steken '

Julie & Johan

'1 woord: "Wauw!" Wat ben jij toch een spontaan, creatief, lief persoon! Je stelde ons heel erg op ons gemak (zeker bij mij als onzekere voor de camera), je gaat geen uitdaging uit de weg (champagne erop of eronder, het motto blijft "alles voor de foto"), je zorgt ervoor dat we op belangrijke momenten niet eens doorhebben dat je erbij bent. Je geeft in positieve zin directe aanwijzingen aan ons waardoor we zelf minder staan te klungelen. En als laatste konden we alleen maar dromen over het resultaat van onze bruiloft na alle voorgaande foto's die we hebben gezien, en dan ALSNOG overtreffen! Dankjewel Irmy om bij onze dag te zijn en dit vast te leggen, je bent een topper! '

Karen en Niel

'Op de trouwfeesten van twee vriendinnen leerde ik Irmy kennen. En ik dacht direct: "WAUW, als ik ooit trouw wil ik Irmy erbij!". Ik was direct verkocht door haar enthousiasme, humor en natuurlijk die waanzinnige foto's. Toen we verloofd waren had ik haar meteen gecontacteerd om haar er op onze speciale dag bij te hebben. Toen één van die getrouwde vriendinnen naar het buitenland verhuisde hadden Niel en ik het idee haar daar te gaan bezoeken. Nadat we geboekt hadden bleek Irmy ook dat idee te hebben en zat zij dezelfde week in New York. Niel en ik hadden al een tijdje het plan om in het buitenland met twee te trouwen voor ons feest. En nu vielen alle puzzelstukjes in elkaar. We zijn dus naar New York gereisd om onze vrienden te bezoeken en in het geniep ook met twee te trouwen. De vrienden waren niet op de hoogte, Irmy wel. We hadden namelijk een getuige nodig voor ons huwelijk bij de City Clerk. Maar voordat onze dag er was hebben we eerst veel van New York gezien. Veel gewandeld, gelachen, gegeten. En man, wat was dat gezellig!! Toen onze dag aanbrak zijn we 'sochtends heel vroeg opgestaan om naar de Brooklyn Bridge te gaan - voor dé kenmerkende golden hour foto's. Doordat we al een paar dagen samen op pad waren, ging de fotoshoot vanzelf. Irmy gaf super goeie aanwijzingen en lieve complimentjes (wat heel nodig was bij ons aangezien posseren echt ver buiten onze comfort zone ligt). Daarna zijn we met drie naar de City Clerk gegaan voor het officiële gedeelte. En achteraf zijn we gaan vieren met cocktails en cupcakes. Kortom een zalige dag! Wij zijn zooooo blij dat we Irmy er bij hadden op onze dag. Niet alleen voor de fantastische foto's maar ook voor de goede babbels, de zalige grappen en vooral het aangename gezelschap. Het was een reisje dat we nooit gaan vergeten, en dat lag ook voornamelijk aan Irmy. Zo een fijn, warm en lief persoon. Ik kan hier nog uren typen over hoe content wij zijn, maar boek ze vooral zelf! Want hier krijg je geen spijt van!'

Jens & Caroline

27-04-2019
'Eigenlijk valt het niet met woorden te beschrijven wat Irmy betekend heeft voor ons. Ik volgde haar al een tijdje op Instagram en was oh zo blij dat ze met ons wilde afspreken. 2 uur, enkele koffies, zalige babbels en tranen in de ogen later hadden we onze fotograaf voor ons trouwfeest! Een begin van een zalig avontuur samen met Irmy. Dankzij haar tips is onze voorbereiding super verlopen (van dagplanning tot wedding gadgets).

En dan... dé dag... wauw. Wat een enthousiasme, wat een efficiëntie, wat een charisma, wat een heerlijke griet om u heel de dag te doen stralen. Echt - Irmy haar aanwezigheid heeft onze trouwdag nog mooier gemaakt. Lovende reacties van onze gasten.

Fantastisch hoe we nu de dag na onze trouw nog zo kunnen nagenieten door de foto preview die ze ons maar enkele uren na het afsluiten van het feest bezorgd heeft... Stuk voor stuk prachtige foto’s...

Om het met een quote van één van onze gasten te zeggen: “die Irmy - die gaat het nog héél ver schoppen”!

Heel veel liefde ! '

Lauren & Dominique

14-08-2018
'Ik weet het nog goed, 3 jaar geleden, de eerste keer toen ik Irmy ontmoette kwam ze gezellig bij ons dineren in Puur. Hoe sociaal we allebei zijn, geraakte we al snel aan de praat. Het enige dat ik eigenlijk uit heel ons gezellig babbeltje heb onthouden is dat ze een spontane student was met een passie voor fotografie én die wou bijklussen om later van haar passie haar beroep te maken. Dus .. zo gezegd zo gedaan, Irmy starte bij ons als jobstudent aan de afwas. (Nooit is het zo gezellig geweest in de bij-keuken).
Half juli stapte ze het vliegtuig op richting onze thuishaven L’escala in Spanje. Ze zat nog maar in de auto van de luchthaven richting de locatie en ze begon al: “Wauww, daar moeten we foto’s gaan maken! Kijk daar die zon! Waar gaat de zon onder? Deze locatie moeten we onthouden“

21.07.2018 – de grote dag
Irmy komt ’s ochtends stilletjes mijn kamer binnen om te kijken of ik al wakker ben. Ze was al helemaal druk in de weer geweest! Geen idee wat ze op dit vroege uur allemaal aan het fotograferen was, maar het zal vast weer heel mooi zijn. Zij was duidelijk goed uitgeslapen, want alweer stond ze klaar met haar enthousiasme om mij te kalmeren.

Wat een prachtige dag is het voor ons en onze gasten geweest. ’s Avonds zeg ik: “ga die camera nu op je kamer leggen en kom feesten met ons!!”. “Doe ik” klonk het ! Maar Irmy zagen we niet meer terug die avond. ’s Ochtends vertelde ze dat ze niet kon wachten om al de foto’s te bekijken, dus ze was die nacht nog aan het werk geslagen.
Elk detail .. alle kleine herinneringen heeft ze vast gelegd. Met veel volle geheugenkaartjes trok ze weer richting België. Ze had de foto’s al allemaal klaar nog voor wij terug waren van vakantie. We hadden onze laptop niet bij dus moesten we wachten tot we weer thuis waren. Dat lijkt mij de omgekeerde wereld :) Aangezien we vaak horen dat het bruidspaar lang op foto’s moet wachten, niet bij Irmy dus! Irmy is de beste fotografe die ik ken! Altijd even spontaan, enthousiast en vrolijk. Er is niemand waarbij we ons zo op ons gemak voelen als bij haar, ze laat ons onzelf zijn en legt het ook zo vast op camera! Ze is niet enkel onze huis-fotografe, ze is een vriendin geworden én het beste vriendinnetje van onze dochter (die maar al te graag heeft dat ze komt oppassen :) ) Bedankt, om er bij al deze mooie momenten in ons leven bij te zijn. We hadden deze met niemand anders willen delen.
P.s.: Fotografie is niet enkel haar job, we weten dat het haar leven is!

Sarah & Sören

'Irmy is one of a kind. En dat mochten wij meerdere keren ervaren.
Onze keuze voor Irmy als onze huwelijksfotografe was snel gemaakt. Haar persoonlijkheid, vrolijke flapuit die ze is, en de goesting die ze uitstraalt maakten dat we haar erbij wilde daar op onze trouw in Ibiza. Het feit dat ze een rasechte lover of the light is en Ibiza prachtig licht heeft, was dan ook een dikke match. De dag voor onze trouw hebben we samen met Irmy een gezinsshoot gedaan. Haar grapjes en sappige lach maakten dat we snel ontdooid waren. En zo ook ons zoontje van 6. Irmy was sinds dan zijn nieuwe BFF. En niet enkel van onze zoon, maar ook van alle andere kindjes die op ons feest aanwezig waren. Irmy, aka de roze prinses, klikte met ons gezelschap en blendde in als een van onze vrienden. De dag van de trouw was ze haar professionele zelf, mega hands-on, handen uit de mouwen. En tijdens onze ceremonie was ze ons alles ziende oog. Onzichtbaar voor ons, maar duidelijk aanwezig aan de beelden te zien!
Hoewel Irmy de dag na de trouw een vlucht naar Belgie had om 4u in de ochtend, kregen wij vanop het vliegtuig al een sneak peek van 100 beelden doorgestuurd.
Oh's en ah's van ons gezelschap en traantjes van ons als resultaat. De beelden zijn prachtig. We krijgen er zelf geen genoeg van. Kijken met heimwee quasi elke dag terug en niets dan lof van vrienden en familie. Irmy weet je dag en jezelf vast te leggen zoals het is. Met echte emoties. Wij kunnen alvast niet wachten op deel 2 van onze trouw: ons burgerlijk huwelijk. We twijfelen er niet aan dat de beelden net zo prachtig zullen zijn. Bedankt Irmy om onze dag tastbaar te maken voor altijd.'

Laurien & Pierre

'Nog voor onze verloving was de keuze van onze trouwfotografe al gemaakt. We waren fan van de eerste minuut. Na onze verloving stuurde ik haar een mailtje en ik kreeg direct een super enthousiaste mail terug. We gingen een koffietje drinken als kennismaking en boekten een verlovingsshoot. Ze was daarin ook heel flexibel. Twee keer herboeken omwille van het slechte weer- voor haar geen enkel probleem. Alles voor de beste foto's en met resultaat!

Irmy was het afgelopen jaar zoveel meer dan een fotografe voor ons. Ze maakte de voorbereidingen zoveel leuker en makkelijker: meekijken naar het draaiboek, meezoeken naar leveranciers, niks was te veel voor haar. Allemaal uiteraard met de glimlach en bij een koffietje! De dag zelf, wist ik dus dat zij alles mee in goede banen zou leiden, goodbye stress! Dankzij haar ging alles inderdaad van een leien dakje.

Verder is Irmy naast getalenteerd, ook heel goedlachs en sociaal. Ze stelt je meteen op je gemak, zelfs al haat je voor de camera staan. Het laatste vleugje stress tovert ze weg met haar mopjes (ik heb er zelfs ne nieuwe bijnaam voor mijne hubby bij). Met als resultaat de mooiste en meeste spontane foto’s. Een prachtige herrinering aan onze mooie dag.

Daarnaast is ze er in gelukt mijn droom waar te maken, een shoot bij golden hour in de velden. Je kon ons niet gelukkiger maken! Om 3 uur 's nachts kreeg ik al een eerste preview van de foto's. Onbeschrijflijk mooi, zoveel mooier dan ik ooit had kunnen dromen. Irmy, wij kunnen je nooit genoeg bedanken! Voor de prachtige foto's en alle support. Je bent een topfotografe en een pracht van een mens. Liefde ! '

Mélanie & Niels

20-12-2019

'Irmy, jij bent zo’n heerlijke spring-in-’t-veld! Eentje die zelfs de meest cameraschuwe mens (count me in) uit z'n schulp krijgt. Je drive is groter dan die van Google, je enthousiasme intenser dan dat van mijn beide zonen samen en zowel jij als je camera staan al-tijd op scherp. Je bent een werkpaard dat nooit halve klusjes klaart. Jij gaat tot het gaatje. Dat wist ik al voor je ons gezin onder de loep nam, maar werd nog maar eens bevestigd toen je het resultaat van de shoot in m’n mailbox dropte. Je hebt ons gezin vastgelegd zoals het is. Je helpt ons zo zien hoe schoon wij samen zijn. Dat is op z'n zachtst bijzonder. En daar zijn we jou écht héél erg dankbaar voor. Merci, Irmy!'

CLOSE