MENU
Irmy's twenty-twenty wedding gathering -

Klinkt tweeduizend-twintig bij jullie ook als muziek in de oren? Heeft een trouwfeest daar iets mee te maken? Voor de mannen klinkt het waarschijnlijk nog héél ver weg. Voor mij stiekem ook. Maar in deze tijd waarin mensen weer massaal trouwen , wordt alles een jaar op voorhand vastgelegd. Een fotograaf kan dus niet ontbreken. Ik ben zelf een enorme voorstander van een persoonlijke aanpak en daarom vind ik het belangrijk om eens kennis te maken voordat we overgaan tot een ' ja, ik wil' moment met de fotograaf. Foto's zijn ( op een kater na dan) 't enige dat overblijft na zo'n prachtige dag. Die moeten dus wel perfect bij jullie passen.
En ik ga jullie proberen te overtuigen waarom ik dat ben. - tot zover mijn verkoopspraatje.
We starten om tien uur met ontvangst , gaan verder met een presentatie (vol tips & tricks) over fotografie en eindigen met een netwerkmoment. Je kan nadien nog babbelen met de leveranciers en genieten van mijn foto-expo.

Ik ben een enorme voorstander van ' teamwork'. Ik ben er van overtuigd dat wanneer je allemaal je krachten bundelt , je een totaalbeleving kunt aanbieden.
Samen met een aantal 'top-leveranciers' gaan we jullie onderdompelen in leuks.
Een heuse bruidstaart , échte trouwjurken, wildbloemen, een weddingplanner waar je al je vragen aan kunt stellen en live kalligrafie. Daten?

Trouwen jullie in 2020?

Laten we kijken of er een ' click' is !

Een fotograaf is enorm belangrijk op een huwelijk. We spenderen (minstens) acht uur samen op jullie grote dag en dat moet voor ons alledrietjes voelen als een 'click '. We moeten ons alledrie prettig voelen in elkaars gezelschap. Meestal merk je al vrij snel of onze stijlen en verwachtingen bij elkaar passen. Komen jullie luisteren naar mijn verhaal ? Met iets lekkers erbij. Het is tenslotte jullie feestje , toch?
Update: 23-05-2020 reeds geboekt!

Praktisch -

Noteren jullie alvast 3 maart 2019 in jullie agenda? Ik sta al te popelen om jullie te ontmoeten!
Om het toch intiem te houden heb ik twee sessies. Vroege vogels? Schrijf jullie dan in om tien uur. Uitslapers ? Dan zie ik jullie om twee uur!

Zondag 3 maart

Jullie zijn bijna verzekerd van een stukje taart ;-)

Y A Y ! Laten we kennismaken op mijn gathering!

leave her wild
39042028_914658152075977_4060781180528623616_o
IrmyPhotography-1
INSTA - 0001 - DSC_3289 - © Irmy Photography
WhatsApp Image 2018-08-23 at 13.11.46
INSTA - 0001 - DSC_3709 - © Irmy Photography
Trashthedress-1-19
L'escala-1
JULIEJOHAN-1-33
wedding
IrmyPhotography-1-7
BARCELONA
Jamie - 0001 - DSC_2088-2 - © Irmy Photography-2
LauraPieter-1-32
IrmyPhotography-1-11
LauraPieter-1-12
38891278_912383125636813_4111622160110321664_o
38817499_912384488970010_1194518181264228352_o
INSTA - 0001 - DSC_4035 - © Irmy Photography
Sparkle-4
Veelgestelde vragen

• Wat als meerdere mensen interesse hebben in onze trouwdatum?

Degene die het meeste biedt, wint ;-) Haha, flauw mopje.
Ik wil elk koppel een gelijke kans geven om langs te komen. Zijn jullie na mijn presentatie nog overtuigd? Top! Willen jullie mij liever nooit meer zien? Nog beter ;-)

En nu serieus: zowel jullie , als ik moeten zich goed voelen in elkaars gezelschap. Dat is stap één. Zijn jullie na mijn gathering overtuigd - krijgen jullie van mij toegang tot mijn trouwagenda voor 2020. Hier kunnen jullie een optie nemen voor jullie trouwdatum , die na betaling van het voorschot
(binnen zeven dagen) verzilverd wordt. Is jullie trouwdatum reeds gereserveerd ? Laat me dat even weten via mail , dan krijgen jullie een plaatsje op mijn reservelijst.

• We hebben onze datum verzilverd. Hoe gaat het dan verder?

Wat leuk dat jullie op mijn gathering waren! En nog leuker dat jullie met mij in zee willen gaan (please, buitenland, zee, ... haha ;-) ) We hebben elkaar dus al ontmoet en jullie zijn volop bezig met het uitstippelen van jullie grote dag! YAY! Als jullie planning (grotendeels) op punt staat, lassen wij een Skype-sessie in. Dan overlopen we het draaiboek en zetten we de puntjes op de i(rmy).

• Hoe zit het me de financiële kant?

Geen enkele (trouw) reportage is hetzelfde. Meestal kom ik vanaf het klaarmaken tot de openingsdans. Uiteraard kiezen jullie hoe lang (of kort ;-) ) ik erbij ben! Daarom maak ik graag een persoonlijke offerte op maat. Pakketten voor 2020 starten vanaf €2000,-

• Wanneer ben jij beschikbaar voor huwelijksreportages?

In de zomer zijn de dagen heerlijk lang waardoor we veel tijd kunnen besteden aan mooie beelden. Mooi licht en aangename temperaturen zijn een must voor mijn stijl. Ieder zijn ding - toch? ;-) Ik ben dus beschikbaar voor huwelijken vanaf maart tot oktober.

• Wie werkt er mee aan de gathering?

Ik ben een enorme voorstander van ' teamwork'. Ik ben er van overtuigd dat wanneer je allemaal je krachten bundelt , je een totaalbeleving kunt aanbieden.
Samen met een aantal 'top-leveranciers' gaan we jullie onderdompelen in leuks. Een heuse bruidstaart , échte trouwjurken, een weddingplanner waar je al je vragen kunt stellen en live kalligrafie. Daten?

• Wat staat er op het programma?

Om 10 (of 14 ) uur ontvang ik jullie met open armen.
( En een kopje koffie of thee uiteraard)
Daarna start ik mijn presentatie die toch wel drie kwartier ( ik hoor je al denken - zo lang) met allemaal handige tips & tricks die jullie grote dag extra sprankelend maken. Tenslotte kunnen er vragen worden gesteld en houden we een netwerkmoment. Nadien kunnen jullie ten volle informatie vragen stellen aan mijn lievelings-leveranciers en genieten van mijn foto-expo!

Get to know me ♡

Mijn werkwijze?

CLOSE

Wij maken gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van Cookies, we denken wel dat je dit ok vindt maar je kan dit hier expliciet accepteren.