Skip to main content

Waarom een foto-album?

Ik vind het vaak zo zonde om mijn trouwfoto’s te bekijken op een iPhone schermpje waarbij Instagram de resolutie nog eens flink verkleint. Hallo pixels !
Dankzij mijn lievelingscamera kan ik mijn beelden super mooi uitvergroten en zijn ze haarscherp, elk beeld opnieuw. Waarom zou je enkel naar een schermpje kijken als je ook een prachtig album kunt vasthouden, je leven lang? Vroeger zag ik de meerwaarde niet in van een album omdat ik enkel vertrouwd was met ‘den hema’ ofzo. Mijn warme tint werd al gauw wat grauw en ik vond het teveel gedoe.

Enkele maanden hield ik me bezig met marktonderzoek waarbij ik uiteindelijk een leverancier vond die unieke, handgemaakte albums maakt in Portugal. Ja, dat kost een pak geld. Maar geloof mij- als je zo’n (demo) album hebt gezien , ben je net zoals mij verkocht. Ik bied enkele opties aan – zodat je een album kunt kiezen die precies bij jullie huwelijk past.

Ik bied lederen, houten en linnen albums aan van 30 x 30 en 35×35 cm en voor de (groot)ouders kan je dan perfect een replica bestellen van 25 x 25.. Alles kan !

Ben jij op zoek naar een uniek cadeau of wil je gewoon eens komen kijken en voelen?
Mijn koffie staat altijd klaar! šŸ˜‰ Mail me gerust voor een afspraak!

Ohja.. nu het belangrijkste: wat kost dat?
Prijzen vanaf 600ā‚¬ –

Wil je meer weten over mijn trouw-albums?

Met veel trots vertel ik je er meer over!

Een herinnering om te koesteren.

Voor altijd

20

Verschillende soorten covers

200

Foto's in jullie unieke handgemaakte foto-albums

30

Dagen levertijd

4

Verschillende formaten naar jullie wensen