MENU

Waarom een foto-album?

Ik vind het vaak zo zonde om mijn trouwfoto's te bekijken op een iPhone schermpje waarbij Instagram de resolutie nog eens flink verkleint. Hallo pixels !
Dankzij mijn lievelingscamera kan ik mijn beelden super mooi uitvergroten en zijn ze haarscherp, elk beeld opnieuw. Waarom zou je enkel naar een schermpje kijken als je ook een prachtig album kunt vasthouden, je leven lang? Vroeger zag ik de meerwaarde niet in van een album omdat ik enkel vertrouwd was met 'den hema' ofzo. Mijn warme tint werd al gauw wat grauw en ik vond het teveel gedoe.

Enkele maanden hield ik me bezig met marktonderzoek waarbij ik uiteindelijk een leverancier vond die unieke, handgemaakte albums maakt in Portugal. Ja, dat kost een pak geld. Maar geloof mij- als je zo'n (demo) album hebt gezien , ben je net zoals mij verkocht. Ik bied enkele opties aan - zodat je een album kunt kiezen die precies bij jullie huwelijk past.

Ik bied lederen, houten en linnen albums aan van 30 x 30 en 35x35 cm en voor de (groot)ouders kan je dan perfect een replica bestellen van 25 x 25.. Alles kan !

Ben jij op zoek naar een uniek cadeau of wil je gewoon eens komen kijken en voelen?
Mijn koffie staat altijd klaar! ;-) Mail me gerust voor een afspraak!

Ohja.. nu het belangrijkste: wat kost dat?
Prijzen vanaf 550€. Begin al maar te sparen ;)

Wil je meer weten over mijn trouw-albums?

Met veel trots vertel ik je er meer over!

0 verschillende soorten covers
0 Foto's in jullie unieke handgemaakte foto-albums
0 Dagen levertijd
0 verschillende formaten naar jullie wensen

Veelgestelde vragen:

• Doe je enkel huwelijksfotografie?

Buiten huwelijken fotografeer ik nog een heleboel andere zaken waar mijn hart sneller van gaat slaan. Je kunt me 'boeken' voor food fotografie , koppelshoots, communieshoots, zwangerschapsshoots, portretten,...
Kortom: mail me, schrijf me of geef een gil en we kijken samen wat we voor elkaar kunnen betekenen!

• Wanneer ben ik zeker dat mijn datum gereserveerd is?

Wanneer jullie beslissen om met mij in zee te gaan als fotografe, lassen we een kennismakingsgesprek in. Daar worden de laatste details besproken en wordt er een contract getekend. Daarna volgt er een voorschot-factuur en staat jullie datum ( mét fluo) gereserveerd in mijn agenda.

• Heb je veel ervaring?

Met veel trots kan ik bevestigen dat ik al een hele hoop ervaring heb. Ik heb mijn studententijd optimaal gebruikt om veel koppels te overtuigen om hun huwelijksfotograaf te zijn om mijn portfolio uit te breiden. Dankzij mijn studentenstatuut heb ik hierdoor al meer dan 35 huwelijken op mijn lijstje staan. Kan ik jullie ook overtuigen om jullie grote dag te vereeuwigen? ♡

• Gebruik je veel Photoshop?

Ik gebruik zelden Photoshop. Mijn nabewerking doe ik in Lightroom en dit is enkel om mijn beelden nog wat op te frissen. Ik ben een enorme voorstander van natuurlijke, tijdloze foto's.

• Doe je ook weddingplanning?

Natuurlijk is het als fotografe enorm belangrijk om een goed beeld van de dag te hebben. Alles draait om het perfecte licht en een goede planning waardoor er genoeg tijd is om alles te fotograferen. Ik heb een diploma weddingplanner behaald om mijn kennis rond trouwen wat bij te schaven. In de toekomst wil ik me zeker als weddingplanner verdiepen , maar voorlopig focus ik me op mijn fotografie.

• Geef je je beelden ook in RAW af?

Regelmatig krijg ik de vraag van collega- fotografen of hobby- fotografen of ik mijn werk in RAW wil aanleveren. Je kiest een fotograaf op basis van stijl/selectie van de beelden en de nabewerking is een deel van de service. Iets om als fotograaf trots op te zijn. Zoals mijn talentvolle stagementor me ooit vertelde : 'Picasso is ook niet beroemd geworden omdat hij schetsen verkocht die je zelf kon inkleuren'. Beelden worden dus steeds in hoge resolutie aangeleverd in JPG ;-)

Algemene voorwaarden

1.Foto’s gemaakt door Irmy Photography kunnen ter allen tijden gepubliceerd worden op website, blog en Facebook. Indien u dit niet wenst, gelieve de fotograaf hiervan (op voorhand) op de hoogte te brengen.
2.De boeking van een huwelijksreportage bij Irmy Photography is definitief na het betalen van een voorschot. Dit voorschot dient tevens als annulatiekost: indien een huwelijksreportage geannuleerd wordt kan dit bedrag niet teruggevorderd worden. Zonder betaling van het voorschot is er geen boeking.
3.Bij belet/ziekte van de fotograaf op de afgesproken huwelijksdatum, wordt een andere huwelijksfotograaf gezocht die een gelijkaardige stijl hanteert. In het geval er geen andere beschikbare fotograaf gevonden kan worden, wordt het voorschot terugbetaald en heeft de klant recht op een gratis afterwedding-fotosessie.
4.Bij annulatie van een huwelijksreportage binnen 6 maanden van de huwelijksdatum, wordt een annulatiekost van 300 € bovenop het voorschot aangerekend.
5.De prijzen kunnen elk moment worden aangepast. De prijs voor een huwelijksreportage die de klant krijgt op het moment van de boeking, blijft echter ongewijzigd ongeacht eventuele prijsstijgingen.
6.Een huwelijksreportage van Irmy Photography wordt beschouwd als een artistiek werk, en is daarbij onderhevig aan auteursrechten. De foto’s blijven steeds intellectuele eigendom van de fotograaf. Bij volledige betaling van de huwelijksreportage krijgt de klant het recht om de foto’s te printen en publiceren voor persoonlijke doeleinden. Indien de klant de foto’s gebruikt voor commerciële doeleinden zonder gepaste vergoeding voor de fotograaf, zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden.

7.Het geleverde aantal foto’s varieert naar gelang de duur van de reportage en andere variabelen, en kan dus onmogelijk vooraf vastgelegd worden. ( Er wordt wel een minimum aantal beelden op voorhand afgesproken)
Uit alle gemaakte foto’s maakt de fotograaf een selectie. Deze foto’s worden vervolgens bewerkt in de stijl van de fotograaf. De foto’s die de selectie niet haalden en de onbewerkte foto’s kunnen onder geen beding verkregen worden.
8.Bij verzending van bestellingen per post zijn wij niet verantwoordelijk voor schade toegebracht tijdens de levering
9.Een fotosessie wordt betaald in twee delen. Bij boeking betaal je een niet te retourneren voorschot. De datum is pas gereserveerd na betaling van het voorschot. Het voorschot wordt in geen geval terugbetaald.
10.De fotograaf behoudt het recht de sessie te annuleren indien niet aan de gevraagde acties en voorbereiding vanwege de klant werd voldaan.
11.De foto’s worden pas bewerkt en de galerij met foto’s wordt pas openbaar gemaakt nadat het volledige bedrag van de fotosessie betaald is. Indien de sessie niet volledig betaald is binnen 30 dagen, worden de foto’s gearchiveerd en kunnen ze enkel nog verkregen worden mits een toeslag.
12.De foto’s worden geleverd in jpg formaat, en mogen niet verder bewerkt worden met filters of andere.

CLOSE