Skip to main content

Eva Daeleman & Stijn Heymans

11-11-2019
‘Lieve Irmy, met je grote hart en je brede glimlach. Wat heb je onze mooiste dag nog mooier vastgelegd. Ons hart bonst bij het zien van de foto’s, het water komt weer hoog te staan 😉 Die gestolen momenten in een dag vol emoties, zo sereen gefotografeert. De joy in de plaatjes, alsof we de dag opnieuw beleven. Jij zorgde voor nog meer zon op de laatste zomerdag. Krachtig vrouwke met pit, humor én skills. De manier waarop je de foto’s aflevert is zo origineel, zo jij. Een prachtige herinnering om te koesteren.
Hebt ge de website www.topvrouw.be al overwogen?

We love you Irmy , we do !
xo
Eva en Stijn’

Ellen & Michiel

08-07-2017
‘Niets dan lof over Irmy als onze huwelijksfotografe. Aangezien we geen “klassiek” trouwfeest hadden, wilden we dat onze foto’s die dag goed in beeld brachten. Geen klassieke foto’s waarbij we op een bankje zaten of naast een auto staan, maar “in the moment captures”.

Ontzettend leuk om mee samen te werken, de gave om ons op ons gemak te laten voelen & mooie foto’s te nemen van mensen die echt niet gewend zijn om voor de camera te staan. Deze foto’s zijn voor ons de perfecte herinnering en weerspiegeling van onze mooiste dag & dat hebben we zeker aan Irmy te danken.

Goed op voorhand vastleggen is de boodschap, want ik ben zeker dat ze de komende periode stampvol geboekt zal zijn! ‘

Liefs,
Ellen en Michiel

Annekien & Michiel

28-09-2019
‘Michiel en ik hadden al snel een idee van hoe ons huwelijk er uit zou zien. Een fotograaf zoeken die helemaal binnen dat plaatje paste, bleek daarentegen minder eenvoudig dan gedacht – tót het allereerste koffietje dat we met jou dronken. Vanaf dat moment, was het voor Michiel en mij een klare zaak dat we jou er graag bij zouden hebben als fotografe. We waren er meteen van overtuigd dat je 100% zou passen in het kleine gezelschap waarmee we 4 dagen in Toscane zouden vertoeven. En wat een fantastische keuze was dat. Zelden heb ik iemand gezien met zoveel passie en gedrevenheid. Za-lig om te zien hoe je opgaat in je werk en er alles aan doet om de allermooiste foto’s te maken. Je legt de juiste momenten vast, brengt pit in de zaak, en regelt praktisch de hele boel. Met een enthousiasme dat u eigen is, krijg je iedereen – van de kleinste telgen tot de tachtigjarigen – aan het lachen voor je lens. Het was een genot om je erbij te hebben, Irmy. En het feit dat we in no-time enkele foto’s doorgestuurd kregen om melig bij weg te kwijnen, maakte het enkel beter ‘

Laura & Pieter

06-05-2018
‘ Lieve Irmy,
Na het bekijken van eerder werk van jou, lagen onze verwachtingen hoog, ontzettend hoog. Je bent er afgelopen zaterdag in geslaagd om onze hoge verwachtingen te overtreffen!
Jij hebt mee de sfeer op ons feest bepaald! Geen stijve bedoeningen! Gewoon lachen, vrolijk zijn maar vooral genieten! Iedereen genoot van jouw spontaniteit en vrolijkheid! Jij gaat héél ver voor de ‘perfect picture’. Het is een plezier om jou aan het werk te zien. Uiteraard ben je als koppel heel erg benieuwd naar het eindresultaat maar is het vaak lang wachten op de foto’s. Niet bij jou… We waren nog niet wakker en kregen al heel wat prachtige (nog zacht uitgedrukt!) beelden omdat het bij jou zo hard kriebelde om na een ontzettend lange dag van meer dan 16u fotograferen toch nog wat langer door te werken. Dat noemen wij passie voor het vak! Wij kunnen jou niet genoeg bedanken… Voor altijd een heel speciaal plekje in ons hart!

Liefs, Pieter en Laura ‘

Pieter & Jasmien

Lieve lieve Irmy,

Opnieuw weer één voor één prachtige foto’s! WAUW!
We werden inderdaad direct terug gekatapulteerd naar 24 juni. Voor altijd onze schoonste dag, dat jij zo goed in beeld hebt weten brengen. We hebben heel veel emoties zien terugkomen in de foto’s, momenten waar we zelfs geen besef van hadden, ons geluk, alle mensen die we zo liefhebben, de vele zonnestralen, … Herinneringen voor altijd prachtig vastgelegd. Dikke dikke merci hiervoor!
Jij bent een heel warm persoon, waar we ons continu goed bij voelden. Jij was diegene die de groep goed kon laten ontspannen voor de camera, de kindjes goed kon entertainen om die schattigste glimlachjes te krijgen. Jij hebt zo hard een vibe waarvan iedereen gelukkig wordt, maar jij kon ook gewoon met mij babbelen over alledaagse dingen om mijn gedachten te verzetten (of als de mannen wéér eens bezig waren over videogerelateerde zaken 😉 ).
Dikke dikke merci voor alles, Irmy. Voor altijd een plekje in ons hart.
En daarom moeten we de volgende keer snel een foto van ons nemen, want jij hoort ook zeker een plaatsje te hebben in ons boek!