Skip to main content

Reportages 2024 :

Familie

vanaf €400

Spontane foto's van je gezin, familiefoto's? (max 12 personen)

80 bewerkte, digirale beelden / 1u shooten op locatie*

*Locatie in Antwerpen, anders €0,35 per km

Prijs afhankelijk van het aantal personen

Koppels / liefde

€400

Spontane foto's van je mooie buik? Save the dates? Gezin met max 4 personen? 60 bewerkte, digitale beelden / 1u shooten op locatie*

*Locatie in Antwerpen, anders €0,35/km

€400

Branding

€475

Zakelijke, spontane foto's voor je zaak of jezelf?

60 bewerkte, digitale beelden / 1u shooten op locatie*

*Locatie in Antwerpen, anders €0,35/km

€475

Prijslijst 2024 ♡

Burgerlijke trouw

Vanaf €650

Beschikbaar van maandag tot vrijdag (minstens 4u)

Incl. kennismakingsgesprek, opstellen draaiboek, minstens 2u fotografie.
(minimum 200 bewerkte, digitale beelden)

Excl. kilometervergoeding en BTW.

vanaf €650

Spontaan

€2850

Incl. kennismakingsgesprek, opstellen draaiboek, 10 uur (doorlopend) fotografie.
(minimum 650 bewerkte, digitale beelden)

Excl. kilometervergoeding en BTW.

€2850

Vrolijk

€3200

Incl. kennismakingsgesprek, opstellen draaiboek, fotografie vanaf klaarmaken tot de openingsdans/
(minimum 850 bewerkte, digitale beelden)

Excl. kilometervergoeding en BTW.

€3200

Wow, zo duur ? Voor één dag ?

De prijslijst die je hierboven kunt vinden is voor 2023. Véél mensen schrikken zich een hoedje als ze de prijs bekijken,  daarom speel ik liever open kaart. Geen geheimen – maar transparantie. De prijs is inclusief een kennismakingsgesprek in Antwerpen waarbij ik jullie héél graag leer kennen aan de hand van een open gesprek.. We hebben het bijvoorbeeld over de familie-situaties waarmee ik rekening moet houden, jullie verwachtingen van de beelden en natuurlijk leg ik daar mijn werkwijze uitgebreid uit. Ik maak steeds gebruik van mijn opleiding weddingplanner om jullie grote dag te optimaliseren zodat jullie dag mooi aansluit en jullie in alle rust kunnen genieten. Ondertussen fotografeer ik al 12 jaar huwelijken en merk ik dat een persoonlijke ‘click’ écht belangrijk is. Ik probeer op jullie huwelijk zoveel meer te zijn dan een ‘onopvallende’ fotografe. Ik kleed me naar jullie thema-kleur zodat ik minder opval, ken jullie stamboom uit m’n hoofd zodat ik me perfect kan focussen op de belangrijkste gasten en zorg mee voor de nodige ambiance om spontane beelden te verkrijgen.
Na de opname worden alle beelden stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd en nabewerkt. Nadien ontvangen jullie een mooie usb met de beelden in hoge resolutie en zijn jullie steeds welkom om een album te bespreken. Ohja: ik streef altijd voor een optimale service – dus de dag nadien krijgen jullie van mij een preview om te delen op social media. Binnen de veertien dagen ontvangen jullie de rest. Dus al bij al spendeer je niet 8, 10 of 12 u aan een huwelijk, maar zo’n veertigtal uur. Nog niet gesproken over al het dure materiaal dat ik bij heb. Snap je waarom het een investering is? Eentje om te koesteren, je leven lang.   ♡

Algemene voorwaarden

1.Foto’s gemaakt door Irmy Photography kunnen ter allen tijden gepubliceerd worden op website, blog en Facebook. Indien u dit niet wenst, gelieve de fotograaf hiervan (op voorhand) op de hoogte te brengen.
2.De boeking van een huwelijksreportage bij Irmy Photography is definitief na het betalen van een voorschot. Dit voorschot dient tevens als annulatiekost: indien een huwelijksreportage geannuleerd wordt kan dit bedrag niet teruggevorderd worden. Zonder betaling van het voorschot is er geen boeking.
3.Bij belet/ziekte van de fotograaf op de afgesproken huwelijksdatum, wordt een andere huwelijksfotograaf gezocht die een gelijkaardige stijl hanteert. In het geval er geen andere beschikbare fotograaf gevonden kan worden, wordt het voorschot terugbetaald en heeft de klant recht op een gratis afterwedding-fotosessie.
4.Bij annulatie van een huwelijksreportage binnen 6 maanden van de huwelijksdatum, wordt een annulatiekost van 300 € bovenop het voorschot aangerekend.
5.De prijzen kunnen elk moment worden aangepast. De prijs voor een huwelijksreportage die de klant krijgt op het moment van de boeking, blijft echter ongewijzigd ongeacht eventuele prijsstijgingen.
6.Een huwelijksreportage van Irmy Photography wordt beschouwd als een artistiek werk, en is daarbij onderhevig aan auteursrechten. De foto’s blijven steeds intellectuele eigendom van de fotograaf. Bij volledige betaling van de huwelijksreportage krijgt de klant het recht om de foto’s te printen en publiceren voor persoonlijke doeleinden. Indien de klant de foto’s gebruikt voor commerciële doeleinden zonder gepaste vergoeding voor de fotograaf, zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden.

7.Het geleverde aantal foto’s varieert naar gelang de duur van de reportage en andere variabelen, en kan dus onmogelijk vooraf vastgelegd worden. ( Er wordt wel een minimum aantal beelden op voorhand afgesproken)
Uit alle gemaakte foto’s maakt de fotograaf een selectie. Deze foto’s worden vervolgens bewerkt in de stijl van de fotograaf. De foto’s die de selectie niet haalden en de onbewerkte foto’s kunnen onder geen beding verkregen worden.
8.Bij verzending van bestellingen per post zijn wij niet verantwoordelijk voor schade toegebracht tijdens de levering
9.Een fotosessie wordt betaald in twee delen. Bij boeking betaal je een niet te retourneren voorschot. De datum is pas gereserveerd na betaling van het voorschot. Het voorschot wordt in geen geval terugbetaald.
10.De fotograaf behoudt het recht de sessie te annuleren indien niet aan de gevraagde acties en voorbereiding vanwege de klant werd voldaan.
11.De foto’s worden pas bewerkt en de galerij met foto’s wordt pas openbaar gemaakt nadat het volledige bedrag van de fotosessie betaald is. Indien de sessie niet volledig betaald is binnen 30 dagen, worden de foto’s gearchiveerd en kunnen ze enkel nog verkregen worden mits een toeslag.
12.De foto’s worden geleverd in jpg formaat, en mogen niet verder bewerkt worden met filters of andere.