MENU

Reportages 2023 :

Mail me vrijblijvend vanaf mei om je plaatsje te reserveren!

Zwangerschap / loveshoot

Spontane foto's van je mooie buik? Save the dates? Gezin met max 4 personen?
60 bewerkte, digitale beelden/ 1u shooten op locatie*
* Locatie in Antwerpen, anders €0,35 per km

€350,-

Familieshoot

Spontane foto's van het gezin, familiefoto's ? ( max 12 personen)
80 bewerkte, digitale beelden/ 1u shooten op locatie*
* Locatie in Antwerpen, anders €0,35 per km
Prijs afhankelijk van het aantal personen. ( meer edit-werk )

Vanaf €400,-

Lifestyle/portret

Zakelijke, spontane foto's voor je zaak of jezelf?
60 bewerkte, digitale beelden/ 1u shooten op locatie*
* Locatie in Antwerpen, anders €0,35 per km

€350,-

Prijslijst tweeduizend drieëntwintig ♡

'Burgerlijke trouw'

Beschikbaar van maandag tot vrijdag ( minstens 4 u)
Incl. Kennismakingsgesprek, opstellen draaiboek, minstens 2 u fotografie (minimum 200 bewerkte, digitale beelden).
Excl. kilometervergoeding en btw.

Vanaf €500,-

'Spontaan'

Incl. Kennismakingsgesprek, opstellen draaiboek, 10 uur (doorlopend) fotografie (minimum 650 bewerkte, digitale beelden).
Excl. kilometervergoeding en btw.


€2650,-

'Vrolijk'

Incl. Kennismakingsgesprek, opstellen draaiboek , fotografie vanaf klaarmaken tot de openingsdans. (minimum 850 bewerkte, digitale beelden). Excl. kilometervergoeding en btw.


€2850,-

Wow, zo duur ? Voor één dag ?

De prijslijst die je hierboven kunt vinden is voor 2023. Véél mensen schrikken zich een hoedje als ze een offerte vragen- daarom speel ik liever open kaart. Geen geheimen – maar transparantie. De prijs is inclusief een kennismakingsgesprek in Antwerpen waarbij ik jullie héél graag leer kennen aan de hand van enkele vraagjes. We hebben het bijvoorbeeld over de familie-situaties waarmee ik rekening moet houden, jullie verwachtingen van de beelden en natuurlijk leg ik daar mijn werkwijze uitgebreid uit. Ik maak steeds gebruik van mijn opleiding weddingplanner om jullie grote dag te optimaliseren zodat jullie dag mooi aansluit en jullie in alle rust kunnen genieten. Ondertussen fotografeerde ik meer dan tweehonderd huwelijken en merk ik dat een persoonlijke ‘click’ écht belangrijk is. Ik probeer op jullie huwelijk zoveel meer te zijn dan een ‘onopvallende’ fotografe. Ik kleed me naar jullie thema-kleur zodat ik minder opval, ken jullie stamboom uit m’n hoofd zodat ik me perfect kan focussen op de belangrijkste gasten en zorg mee voor de nodige ambiance om spontane beelden te verkrijgen.
Na de opname worden alle beelden stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd en nabewerkt. Nadien ontvangen jullie een mooie usb met de beelden in hoge resolutie en zijn jullie steeds welkom om een album te bespreken. Ohja: ik streef altijd voor een optimale service – dus de dag nadien krijgen jullie van mij een preview om te delen op social media. Binnen de veertien dagen ontvangen jullie de rest. Dus al bij al spendeer je niet 8, 10 of 12 u aan een huwelijk, maar zo’n veertigtal uur. Nog niet gesproken over al het dure materiaal dat ik bij heb. Snap je waarom het een investering is? Eentje om te koesteren, je leven lang.   ♡

Albums

Eindelijk heb ik een leverancier gevonden die helemaal bij mijn (fotografie) stijl past.. Lederen, houten of linen albums om jullie mooiste herinneringen in te bewaren. Je mag me altijd mailen om eens langs te komen om wat demo's te bekijken !

Waarom een foto-album?

Ik vind het vaak zo zonde om mijn trouwfoto's te bekijken op een iPhone schermpje waarbij Instagram de resolutie nog eens flink verkleint. Hallo pixels !
Dankzij mijn lievelingscamera kan ik mijn beelden super mooi uitvergroten en zijn ze haarscherp, elk beeld opnieuw. Waarom zou je enkel naar een schermpje kijken als je ook een prachtig album kunt vasthouden, je leven lang? Vroeger zag ik de meerwaarde niet in van een album omdat ik enkel vertrouwd was met 'den hema' ofzo. Mijn warme tint werd al gauw wat grauw en ik vond het teveel gedoe.

Enkele maanden hield ik me bezig met marktonderzoek waarbij ik uiteindelijk een leverancier vond die unieke, handgemaakte albums maakt in Portugal. Ja, dat kost een pak geld. Maar geloof mij- als je zo'n (demo) album hebt gezien , ben je net zoals mij verkocht. Ik bied enkele opties aan - zodat je een album kunt kiezen die precies bij jullie huwelijk past.

Ik bied lederen, houten en linnen albums aan van 30 x 30 en 35x35 cm en voor de (groot)ouders kan je dan perfect een replica bestellen van 25 x 25.. Alles kan !

Ben jij op zoek naar een uniek cadeau of wil je gewoon eens komen kijken en voelen?
Mijn koffie staat altijd klaar! ;-) Mail me gerust voor een afspraak!

Ohja.. nu het belangrijkste: wat kost dat?
Prijzen vanaf 550€. Begin al maar te sparen ;)

CLOSE